divendres, 21 d’agost del 2009

September never comes

Salt d'aigua a Iguazú (Argentina)

Estirem l'agost com un xiclet i somiem que no arriba mai el setembre. Cansem-nos de la calor entre llençols xops i refresquem-nos amb glaçons de color rosa. Pedalem per Barcelona com si haguéssim d'arribar a qualque lloc o a l'hora a la feina. Traspassem saldos 08 mandrejant i esmorzem com funcionaris. Mirem-nos novament als ulls i treballem per no cansar-nos mai d'admirar-nos. Recordem junts els arcs de Sant Martí per saber sempre que la pluja neteja motos, bicis i ferides. Masteguem l'agost amb delit i somiem que no arriba mai el setembre.

7 comentaris:

  1. Ep, que jo faig les vacances la primera setmana de setembre. ;-DDD

    ResponElimina
  2. Fas bé, juliol i setembre són els millors mesos per anar-se'n! He de dir que jo la setmana que ve també m'he agafat uns dies per no agafar la depre del dia 1,... :P

    ResponElimina
  3. Doncs a mi el Septembre m'encanta. L'Agost en canvi m'agrada encara més perquè estic de vacances!! Torno a ser a l'oficina...quina merda que no em toqui la loteria collons!!!

    ResponElimina
  4. Noctas, no et queixis!! pensa que n'hi ha que des de setmana santa que estem treballant de dilluns a diumenge....i encara em queda setembre!

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Jajajaja qui m'hagués dit a mi que acabaria casat amb una meravellosa dona de la República Dominicana.
    La mateixa història explicada per la sogra a la cuina de casa i pel teu xicot entre llençols...feliç aniversari Rosalita.... que macu és l'amor... Ahhhh, i per cert, avisa quan arribis, creia que estaves desconectada i no t'he llegit cap d'aquests dies., les empanadilles només de veure-les a la foto ja se'm fa la boca aigua....saludus campiona isaluda de part meva l'afortunat!!!
    poly tanknatural cures for anxiety

    ResponElimina

Sanes aportacions